Beren Saat Fan Club Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat Fan Club Sitesi

Beren Saat Fan Club

AnasayfaRadyoAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapRadyo

Hatırla Sevgili Replikleri

3 posters
YazarMesaj
melis
Haftanın Berenisti
Haftanın Berenisti
melis

Hatırla Sevgili Replikleri Empty
MesajKonu: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 10:35 am

Ahmet ıslık çalarak bisiklet sürmektedir.Diğer sokaktanda bisikletle Yasemin yaklaşır.Bir köşe başında karşılaşırlar ve yasemin Ahmet'i görünce düşer.

Yasemin-Ahh.(Ahmet hızla bisikleti durdurur ve yanına gelir.)
Ahmet-İyi misin?Yaralandın mı?
Yasemin-(Bozulmuş bir şekilde)İyiyim.Birşeyim yok.Birden karşıma çıkınca.(Ahmet durumu anlamış gibi tatlı tatlı gülümser.)
Ahmet-Kusura bakma.Neyseki biryerine bişey olmadı.
Yasemin-Ne aksilik.(Sinirle yere dökülen zerzevatları toplamaya başlar.Ahmet'de ona yardım eder.)
Ahmet-Çok üzgünüm.
Yasemin-Önemli değil.
Ahmet-Yardım ister misin?İstersen eve kadar yardım edebilirim.
Yasemin-Teşekkür ederim*gerek yok.(Hızla bisikletine biner ve uzaklaşır.Ahmet arkasından tatlı tatlı bakarken*Yasemin rezil olmanın verdiği hezimetle oflayıf puflamaktadır.Sonra ahmet Yasemin'in yere düşen küpesini alır ve arkasından bakıp gülümser.)

Yasemin sinirle odasına girer.Rezil olmuştur.Ayakkabılarını bir hışım çıkarıp kenara atar.Pantolonunun tozlanan yerine bakar ve sinirle silkeler.Dolabını açıp yeni bir pantolon çıkarır ve o sırada annesinin doğum günü için aldığı elbiseyi görür.Yatağa yaklaşır ve memnuniyetsizlikle elbiseyi evirip çevirir.

Nezahat-Beğendin mi?
Yasemin-Çok güzel anne ama...
Nezahat-Ne aması?
Yasemin-Benim için fazla abartı değil mi?
Nezahat-Çabuk giy şunu bakayım.En azından üstünde nasıl duruyor bir görelim.(Yasemin istemeye istemeye elbiseyi giyer.)Aaaa...O kadar emek harcandı.
Yasemin-Anne...Off anne nasıl giycem ben bunu?
Nezahat-Kızım bugün senin doğum günün.Abartılı olucak tabi.Canım*hem bu elbisenin nesi abartılı allahaşkına?Sana uygun sade bir elbise bulalım diye Melahat'la göbeğimiz çatladı.Dön arkanı.
Yasemin-Ufff
Nezahat-Kıpraşma.
Lale-Merhaba.
Nezahat-Hoşgeldin Lale'cim.
Lale-Hoşbulduk.Ne oluyor?
Nezahat-N'olcak yine savaşıyoruz.Tüüü tüüü tüü tüüü.Peri kızı gibi oldun maaşallah.
Yasemin-Daha çok güzel görünmeye çalışan zengin kızlarına benzedim.
Nezahat-Lale şu kıza bişey söyle allah aşkına.Bu elbisenin nesi var?Nesi abartı?
Lale-Abartılı falan değilki*harika bişey.Bayıldım.
Nezahat-O zaman dikkafalı arkadaşını ikna et giymeyecekmiş.
Lale-Aaa*niye giymiyorsun?
Yasemin-Sen ne zaman benim üstümde böyle bişey gördün Lale?
Lale-Görmedim ama artık görmek istiyorum.Bir bakar mısın?(Aynaya çevirir)Öyle yakışıyor ki.Üstelik annenin hediyesi giymemek ayıp değil mi?
Yasemin-Ahh*küpeler.(pantolonunun ceplarina bakar.)Mahvoldum.Babamın hediye ettiği küpenin teki yok.(Telaşla etrafına bakınr.)Demin sokakta düşürdüm.Bisikletle yere devrilince.
Lale-Ne diyorsun?Hiçbişey anlamıyorum.
Yasemin-Birazdan geliyorum.(Telaşla çıkar.)
Lale-Ayağına bişey giyseydin bari.

Yasemin çıplak ayak sokağa fırlar.Tam o sırada evine giricek olan Ahmet onu görür ve bir süre izler.Yasemin koşar adım uzaklaşır*Ahmet'se nereye koştuğunu anlayıp gülümser.Elleri cebinde Keyifli keyifli Yasemin'in arkasından gider.Yasemin düştüğü yere gelir ve yere eğilip küpesini aramaya başlar.Ellerini tozların içinde gezdirir ama bulamaz.Tam o sırada Ahmet yaklaşır.

Ahmet-Bunu mu arıyorsun?(Elindeki küpeyi uzatır.Yasemin şaşkın ve sevimli...Ayağa kalkar.)Yerde buldum.Arkandan yetişip vermek istedim ama o kadar hızlı gittin ki.Düşmene sebep olduğum için galiba bana biraz kızgındın.(Yasemin mahçup bir ifadeyle küpeyi alır.)
Yasemin-Hayır kızgın değildim.
Ahmet-Bana öyle geldi o zaman.Defne'yle yollamayı düşünüyordum.Neyse lüzum kalmadı.
Yasemin-Teşekkür ederim.Benim için çok kıymetliydi.(Yürümeye başlar.)Bu sabah babam doğumgünü için hediye etmişti.(Ahmet dikkatle onu izliyordur.)
Ahmet-Hımm.Demek bugün doğum günün.Tebrik ederim.
Yasemin-Teşekkür ederim.Kabalık ettiysem özür dilerim.Yani düştüğüm zaman..Kendimi aptal gibi hissetmiştim.(Ahmet geri çekilip onu şööyle bir bakar ve gülümser.)
Ahmet-Hepimizin başına gelebilir...Bende sık sık düşerim.(Yasemin utangaçca gülümser.)
Yasemin-Öğleden sonra doğumgünü partim var.Yani...(Duraksar.Heyecandan kalbi durucak.)
Ahmet-Yani...
Yasemin-(Yasemin hızla içini çeker ve sonunda cesaretini toplar.)Gelirsen memnun olurum.
Ahmet-Gelirdim ama havaalanına gitmem lazım.Bir arkadaşımı karşılıcam.Sonrada onu yalnız bırakmam ayıp olur.
Yasemin-Onuda getir.İsterse oda gelebilir.
Ahmet-(Gülümser)Olur.Burayı ve arkadaşlarımı çok merak ediyordu.Hemde hepsini bir kerede tanımış olur.(Yasemin mutluluk sarhoşu...)
Yasemin-İyi o zaman.(Arkasını dönüp uçarcasına ilerler.Ahmet onu şööyle bir süzer.)
Ahmet-Doğum günü elbisen bu mu?
Yasemin-Evet.Annemin sürprizi.(Elbisesinin eteklerini iki yandan tutar.)
Ahmet-Çok güzel bir elbise...(Yasemin'in yüzüne bakar.)Sanada çok yakışmış. Herkesten önce ben mi gördüm yoksa?
Yasemin-Öyle oldu.(Şimdi bayılıcak. Mest olmuş bir şekilde*suratında kocaman bir gülümseme ilerler.Ayakları yere değmiyordur adeta.Ahmet onun arkasından bakar ve ayaklarının çıplak olduğunu farkeder.Muzip muzip gülümser.)
Ahmet-Görüşürüz.(Yasemin ona döner.)
Yasemin-Tamam.(Yerinde hafifçe zıplar ve arkasını dönüp uçarcasına uzaklaşır.)
~ ßSmile ~
Admin
Admin
~ ßSmile ~

MesajKonu: Geri: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 12:32 pm

cok qzLL Smile tesekkürLer;)
http://www.berensaat.benimforum.org
melis
Haftanın Berenisti
Haftanın Berenisti
melis

MesajKonu: Geri: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 12:34 pm

önemli değil canım =)
devamı gelicek Smile
melis
Haftanın Berenisti
Haftanın Berenisti
melis

MesajKonu: Geri: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 12:36 pm

YASEMİN: Biz Ahmetle ayrıldık anne. Beraber olmamız imkansız hale gelmişti hele babam...
NEZAHAT: İsabetli bi karar verirmişsiniz.Hayat nasıl da bildiğini okuyor. Ne yaparsan yap kendi yolunda gidiyor. Bu defa dirençli ol Yasemin. Bu gelgitler meseleyi sizin için daha üzücü hale gelir. Şimdi ondan başkasını gözün görmüyor biliyorum ama zaman en iyi ilaçtır kızım. Herşeyi zamana bırak. Yeniden seveceksin. Bir ailen olacak*çocukların olacak.Bugünlerin hatırası ile hayatının sonuna kadar yaşayamazsın.Kendini bu kadar harab etme.

YASEMİN GÜNLÜK: Bu ayrılık diğerlerine hiç benzemiyor. Bu defa sahiden çok uzaktasın bunu hissediyorum. Belki de babanın durumundan beni mesul tutuyorsun. Belki de haklısın. Ama yine de konuşmamız gerekiyordu. Sana muhakkak söylemem gereken birşey vardı. Muhakkak bilmen gereken birşey. Şimdi bu yükün altında tek başıma eziliyorum. Çaresizim... Allahım ne kadar çaresizim.

Şimdi gidiyorsun uzun zaman burda olmayacaksın. Ben ne yapacağım? Bu vaziyette nasıl yaşarım? Üstelik tek başıma

NECDET: Yasemin ne olur dur
YASEMİN:Gelme Necdet sakın gelme. Yalnız kalmak istiyorum. Git burdan
NECDET:Tamam tamam gelmiyorum tamam. Yasemin bunu neden yapıyorsun?
Bu kadar çaresiz ne olabilir neden konuşmuyoruz. Bana anlatabilirsin?
YASEMİN:Anlatamam. Anlatamam Necdet. Ne olduğunu bilmiyorsun. Bilmiyorsun. Bilsen..
NECDET:Bu kadar çaresiz ne olabilir Yasemin ? Yasemin elini ver bana Yasemin. Yalvarırım ne olur Yasemin yapma.İstediğin şeye şahit olmamı mı istiyorsun.
Ben sensiz sonra nasıl yaşarım. Lütfen dur lütfen.Ben sensiz ne yaparım bunu neden yapıyorsun?
melis
Haftanın Berenisti
Haftanın Berenisti
melis

MesajKonu: Geri: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 12:44 pm

Yasemin ve Ahmetin vapura binmek icin gittiklerinde...ve otelde...

Gülüserek gelirler...
Yasemin:Nerdeyse kaciriyorduk...
Ahmet:Tam zamaninda geldik.(tuhaflasmis halde etrafa bakar)
Ve Biletciye:Bizden baska yolcu yokmu???
Biletci:Yok efendim,sis nedeniyle seferler iptal edilmis durumda!
Yasemin (büyük saskinlik icinde):Ne??!!...
Biletci:seferler iptal edildi!
Yasemin endiseyle Ahmete döner:Ne yapacagiz simdi??
Ikiside saskin bir halde etraflarina bakinirlar...
Yasemin haber vermek icin evi arar,babasi cikar telefona...
Rizalo
Yasemin:Babacigim,adaya gecemedim vapur seferleri iptal edildi...
Riza:Iptal`mi edildi?
Yaseminin annesi (telasli):Ne olmus??
Riza:Ne olduki??
Yasemin:çok yogun sis var...
Riza:Nerden ariyorsun sen..?
Yasemin Postaneden ariyorum

Riza(Riza cözüm bulmaya calisir):Istanbuldaki evin anahtari yaninda`mi?
Yasemin(üzülerek)hayir,yok...
Bu arada Ahmet yanina gelir
Riza: hay allah...Ne yapsakki...?
Yasemin ve Ahmet birbirilerine bakar,Ahmet gülümser...
Riza:Bristol oteline git,Yasemin
Yaseminin annesi bu cözümü beyenmez
Riza:Senin icin bi Oda ayirtiyorum
Yasemin:Bristol otelmi?
Bu arada Ahmet caktirmaz ama gülümsiyerek ayni otele gitme pilanlari kuruyordur...
Riza:evet,ben hemen ariyorum...tamam`mi kizim?
Yasemin:Tamam babacigim,tesekkür ederim!
Yasemin(ahmete dönüp):Bu gece Bristol otelde kaliyorum Babam yer ayirtiyor...
Ahmet(Yasemini hayranlikla bakar)demekki bende Bristol otelde kaliyorum!
Yasemin(tuhaflasmis,ama ayni zamanda`da sevinmis bir sekilde):Bu münasip`mi?
Ahmet(yaseminin safligina ama daha cok temiz kalbinde bayilmis bir halde):Ne münasipi??...
Yasemin:Seninle ayni otelde kalmamiz.
Ahmet:Bence bir mahsuru yok,ama seni tedirgin edicekse bunu kimseye söylemeyiz!
Yasemin Ahmetin bu tavrina sasirir ama ayni zamandada cok hoslanir...
Ikiside gülüserek giderler...

Daha sonra Otelde...

Yasemin ve Ahmete odalari gösterilir,ilk Yasemin gelir arkasindan Ahmet ikiside liseli asiklar gibi arkalarindan bakip gizlice gülümsesirler,ikiside iceri girer ve adamlar gittikten sonra tekrar kapiyi acarlara emin olmak icin gittiklerine bakip birbirilerine bakip gülerler...
Ahmet(sesiz bir sekilde):10 dakika sonra otelin arka sokaginda bulusalim,sonra seni cok güzel bir lokantaya götürecegim...
Yasemin(nerdeyse havaya ucacak,heycanla):Tamam...
Ondan sonra ikiside odalarina girerler...
~ ßSmile ~
Admin
Admin
~ ßSmile ~

MesajKonu: Geri: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 12:51 pm

Cok qzL pyLsm meLiscim... emeqine sqLk Wink
melis
Haftanın Berenisti
Haftanın Berenisti
melis

MesajKonu: Geri: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 12:52 pm

rica ederim tatlım
hatırla sevgili hayatımda en sevdiğim diziydi replikleride en az dizi kadar güzell Smile
~ ßSmile ~
Admin
Admin
~ ßSmile ~

MesajKonu: Geri: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 12:56 pm

BenDensin takLım Wink
melis
Haftanın Berenisti
Haftanın Berenisti
melis

MesajKonu: Geri: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeÇarş. Ağus. 12, 2009 10:20 am

18.BÖLÜM
Ahmet: Hosgeldin..
Yasemin: Hoşbulduk, Gece burada mı kaldın ?
Ahmet: Evet, Geçsene..
Yasemin: Mektubunu annemin konsolunda buldum Ahmet.. Üzülmemi istemedigi icin vermemis.. Öyle diyor..
Ahmet: Bende annemle konustum, daha dogrusu münakasa ettik.. Kendine göre sebepler sıraladı..
[ Anlamlı bakısırlar, Ahmet gene o muhtesem bakısını atar.. ]
Ahmet: Babamın odasına biraz gec girseymisim, seni görebilirmisim..
Yasemin: Bunu şimdi öğrenmemiz ne garip.. Herşey elimizden kaçıp gitmiş..
[ Yavaşca ahmet elini kaldırır, Yaseminin yanagına koyar basını kaldırır ve kafasından öper.. Sarılır.. ]
Ahmet: Yasemin..
Ahmet: Sana sarılmayı deli gibi hayal ettim, saclarını koklamayı sesini duymayı.. Senden nefret ettigim günler cok oldu o kadar kızgındım ki seni unutmaya calıstım.. Ama basaramadım, senden o kadar uzaklarda olmadı..
Yasemin: İnsan sevdigini hayal ederek yasamayı ögreniyormus.. Bunu bi mektubunda bana babam yazmıstı.. Ne kadar haklıymıs..
Yasemin: Ahmet, ben mektubu alsaydım sen benimle konusabilseydin ne degisecekti? O sartlarda birlikte olmaya nasıl devam edecektik hı? Babam hapisteyken baban o kadar hastayken kendimizi düsünemezdik.. Baska care varmıydı?
Ahmet: Necdetle evlenmek çare miydi? Bi gün şartlar degisecekti Yasemin.. Birbirimizi bekleyebilirdik.. Ben seni bekledim, bak hala bekliyorum hala umudumu kaybetmedim.. Seni sevmekten asla vazgecmedim..
Yasemin: Ahmet, buna mecburdum Ahmet.. Cünki.. Cünki..Bunu simdi anlatacak gücüm yok.. Daha sonra, sonra..
Yasemin: Ama sana ne demistim.. Hayatımın sonuna dek tek askım olucaksın.. Ne yasarsak yasayalım bunu unutma!Artık gitmem lazım..
Ahmet: Yasemin! Yine görüsecek miyiz? Gitmeden evvel seni bi kere daha görebilecek miyim? Bunu benden esirgeme Yasemin..
Yasemin: Hıhı anlamında kafasını sallar..
Ahmet: Seni okuldan ararım..

[ Aglayarak Yasemin gider, Ahmet arkadan baka kalır.. ]
rosalinda
Kullanıcı
Kullanıcı
rosalinda

MesajKonu: Geri: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeÇarş. Ağus. 12, 2009 12:26 pm

Teşekkürler...
~ ßSmile ~
Admin
Admin
~ ßSmile ~

MesajKonu: Geri: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeÇarş. Ağus. 12, 2009 4:35 pm

Tskkr eDeriz;)
melis
Haftanın Berenisti
Haftanın Berenisti
melis

MesajKonu: Geri: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeÇarş. Ağus. 12, 2009 6:49 pm

32.BÖLÜM
Ahmet: Doğduğu anı göremedim. İlk adımını,ilk gülümsemesini göremedim..
Neyi sever bilmiyorum,nelerden hoşlanmaz hiçbir fikrim yok.
Yasemin: Ahmet bak..
Ahmet: Kaçırdıklarımı bana geri verebilir misin,kızımdan ayrı geçirdiğim yılları bana geri verebilir misin?
Ne yapacağım şimdi? Onun hayatına,onun kalbine nasıl gireceğim,nasıl?

----
Yasemin: Nerden öğrendin?
Ahmet: Necdet söyledi.
Yasemin: Neden,ne oldu da söyledi?
Ahmet: Ona sor anlatsın.
Bir çocuğumuz olduğunu bana ne zaman söyleyecektin Yasemin? Daha doğrusu söyleyecek miydin?
Yasemin: Elbette söyleyecektim.
Ahmet: Ne zaman,ne zaman söyleyecektin?!
Yasemin: Ben yalnızca Rüya'nın en az yara alacağı zamanı bekliyordum.
Ahmet: Bunu en başta düşünecektin çünkü böyle bir zaman yok!
O da bu işten yara almadan kurtulamaz.
Yasemin: Artık sık sık görüşmeye başlamıştınız. Bu sebepten.. Önce sizi birbirinize yakınlaştıracaktım sonra..
Ahmet: Bunun için çabana ihtiyaç yoktu. Gerçeği söylemen yeterdi.
BİR KIZIM VAR BU NE BÜYÜK BİR MUTLULUK,BİR KIZIM VAR BU NE BÜYÜK BİR KEDER!
Babasız bir çocuk dünyaya getirmen daha onurlu bir davranış olurdu Yasemin. Senden bunu beklerdim.
Benim Yasemin'im bu kadar cesur,bu kadar gözü karaydı. Mesulü için evliliğe bile tenezzül etmezdi.
Yasemin: Ahmeet ne olur birazda benim açımdan bak.
Ahmet: Senin açından baktığım zaman daha da kızıyorum Yasemin.
Benim Yasemin'im.. Aşkı için herşeyi göze alan o rüya gibi kıza ne oldu?

Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
melis
Haftanın Berenisti
Haftanın Berenisti
melis

MesajKonu: Geri: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 15, 2009 7:35 pm

11.BÖLÜM AHMET/YASEMİN AYRILIŞ SAHNESİ pale

YASEMİN: Bir umut var. Söylenecek başka bir şey de yok.. Gerçek bu.. Ahmet'in babası Şevket Gürsoy, Yasemin'in babası Rıza Ünsal'ın idam hükmünü imzaladı. Asıl gerçek bu.
Bizim bir türlü görmek istemediğimiz gerçek. Bu gerçekle nasıl yaşanır. Hangi zaman bize ilaç olabilir. Birlikte olmamızı istemediler.. Ve artık haklılar.
AHMET:Sen ne diyorsun Yasemin.
YASEMİN: Bu kadar büyük bir acının üstüne nasıl mutluluk kurulabilir? Sana baktığımda sadece seni görebilir miyim artık? Böyle bir geceyi nasıl unuturum?

YASEMİN: Hayatımın sonuna kadar tek aşkım olacaksın ne yaşarsak yaşayalım bunu sakın unutma.
AHMET: Yasemin!!
YASEMİN: Şimdi arkamı dönüp gideceğim
YASEMİN: sana bir daha bakmayacağım. Eğer yüzünü bir daha görürsem dayanamam..

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad
melis
Haftanın Berenisti
Haftanın Berenisti
melis

MesajKonu: Geri: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 15, 2009 7:41 pm

12.BÖLÜM UÇURUM SAHNESİ

Necdet: Yaseminn
Necdet: Yasemin dur dur, ne olur dur
Yasemin: Gelme Necdet, Sakın gelme
Necdet : Tamam
Yasemin: Gelme diyorum
Necdet: Tamam tamam, dur gelmiyorum
Yasemin: Yalnız kalmak istiyorum necdet git burdan!
Yasemin : Gelme necdet!
Necdet: Tamam tamam gelmiyorum.
Necdet: Yasemin bunu neden yapıyorsun, bunu neden yapıyorsun?
Yasemin: Benim icin hersey bitti hersey, artık yasayamam..
Necdet: bu kadar caresiz ne olabilir neden konusmuyoruz bana neden anlatmıyorsun yasemin bana anlatabilirsin.
Yasemin: Anlatamam, necdet!
Yasemin: Ne oldugunu bilmiyorsun bilmiyorsun, bilsen..
Necdet: Yasemin elini ver bana, elini ver bana yasemin elini ver bana yasemin yalvarırım yasemin ne olur..
Necdet: Yasemin yapmak istedigin seye sahit mi olmamı istiyorsun ben sonra sensiz nasıl yasarım, elini ver bana, dur lutfen, dur lutfen..
(necdet yasemini elinden tutar ve kendine çeker.)
melis
Haftanın Berenisti
Haftanın Berenisti
melis

MesajKonu: Geri: Hatırla Sevgili Replikleri   Hatırla Sevgili Replikleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 15, 2009 8:26 pm

Ahmet ve annesinin konusması ( aglarken)

Selma: Ahmet, Neyin var? Ahmet yuzume bak, yuzume bak ne oldu Ahmet
Ahmet: Yasemin bebek bekliyormus anne, hala umudum varmıs meğer
Hala birlikte olmayi hayal eder dururmusum
Onun baskasinin karisi olmasina tahamul etmek icin uzaklara gittim
ama bu bir çesit hapis cezasi gibiydi sanki, birgun gelecek bu ceza bitecek ve ben ona kavusacağım..
ama artık hersey bitti..biran evvel gitmek istiyorum anne
birgun bile burda kalamam artık yoksa bu aci beni öldurecek
gitmek istiyorum anne, gitmek istiyorum
Sad

Hatırla Sevgili Replikleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hatırla Sevgili'nin Ahmet'i...
» Hatırla Sevgili'den Beren Saat Resimleri....
» Aşk-ı Memnu Replikleri
» Bölüm Replikleri