Beren Saat Fan Club Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat Fan Club Sitesi

Beren Saat Fan Club

AnasayfaRadyoAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapRadyo

Ben Berene Değil Ancak O Bana Benzer!

2 posters
YazarMesaj
melis
Haftanın Berenisti
Haftanın Berenisti
melis

Ben Berene Değil Ancak O Bana Benzer! Empty
MesajKonu: Ben Berene Değil Ancak O Bana Benzer!   Ben Berene Değil Ancak O Bana Benzer! Icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 2:31 pm

Ben Berene Değil Ancak O Bana Benzer! 25093
Aile Saadeti dizisinin Eleni’si Gülşah Şahin, oyuncu Beren Saat’e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Bu benzerliğin dile getirilmesinden hoşlanmayan Şahin “Yolda görenler, hatta daha önce tanıştığım insanlar bile bana ‘Ne haber Beren?’ diyor. ‘Ben değilim’ desem de inandıramıyorum” diyor

Röportajımız esnasında bir ara “Ne kadar çok Beren Saat’e benziyorsunuz” dediğimiz Gülşah Şahin bize “Hayır kesinlikle benzemiyoruz. Hem biri birine benzeyecekse ben değil Beren Saat bana benzeyebilir. Çünkü ben ondan büyüğüm. 27 yaşımdayım” diye karşılık veriyor. Şahin bu benzerlikle ilgili başından geçen bir olayı şöyle anlatıyor: “Ayrıca evet herkes bizi birbirimize çok benzetiyor. Yolda beni görenler, hatta ve hatta daha önce tanıştığımız insanlar bile “Ne haber Beren?” diyorlar. “Ben değilim” diyorum ama hala daha o muyum değil miyim diye bakıyor. İsmini vermeyeyim tanınan biri de “Beren’ciğim nasılsın?” dedi. Israrla birkaç kez “Ben Beren değilim, benzettiniz” desem de inandıramadım.”

Beren Saat ile hiç tanışmadıklarını da söyleyen Gülşah Şahin “Abla kardeşi çok iyi oynarız” demekten de kendini alamıyor.
~ HaYaL ~
Admin
Admin
~ HaYaL ~

Ben Berene Değil Ancak O Bana Benzer! Empty
MesajKonu: Geri: Ben Berene Değil Ancak O Bana Benzer!   Ben Berene Değil Ancak O Bana Benzer! Icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 3:54 pm

emınım benzıyordur hehe Very Happy

tskler
http://berensaat.benimforum.org

Ben Berene Değil Ancak O Bana Benzer!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sen Git Aşk Bana Kalsın...
» Güzellik Oyunculuk İçin Yeterli Kritik Değil....