Aile Saadeti dizisinin Eleni’si Gülşah Şahin, oyuncu Beren Saat’e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Bu benzerliğin dile getirilmesinden hoşlanmayan Şahin “Yolda görenler, hatta daha önce tanıştığım insanlar bile bana ‘Ne haber Beren?’ diyor. ‘Ben değilim’ desem de inandıramıyorum” diyor
Röportajımız esnasında bir ara “Ne kadar çok Beren Saat’e benziyorsunuz” dediğimiz Gülşah Şahin bize “Hayır kesinlikle benzemiyoruz. Hem biri birine benzeyecekse ben değil Beren Saat bana benzeyebilir. Çünkü ben ondan büyüğüm. 27 yaşımdayım” diye karşılık veriyor. Şahin bu benzerlikle ilgili başından geçen bir olayı şöyle anlatıyor: “Ayrıca evet herkes bizi birbirimize çok benzetiyor. Yolda beni görenler, hatta ve hatta daha önce tanıştığımız insanlar bile “Ne haber Beren?” diyorlar. “Ben değilim” diyorum ama hala daha o muyum değil miyim diye bakıyor. İsmini vermeyeyim tanınan biri de “Beren’ciğim nasılsın?” dedi. Israrla birkaç kez “Ben Beren değilim, benzettiniz” desem de inandıramadım.”
Beren Saat ile hiç tanışmadıklarını da söyleyen Gülşah Şahin “Abla kardeşi çok iyi oynarız” demekten de kendini alamıyor.